Wekelijks vervoeren wij paarden naar de Scandinavische landen. Wij maken in onze paarden transporten onderscheid tussen verzameltransport en privé transporten. Wanneer het een verzameltransport betreft vervoeren wij uw paard samen met paarden van derden naar de plaats van bestemming. Bij privé transporten kunt u aangeven wanneer het paard of paarden vervoerd moeten worden.

Verzameltransport

Vervoeren met paarden van derden, binnen redelijke termijn.

Verzameltransporten vinden bij ons altijd binnen redelijke termijn plaats. Wij vervoeren wekelijks paarden van en naar Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Andere bestemmingen als Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Spanje zijn ook mogelijk, maar kunnen wat meer tijd in beslag nemen.

Bij een verzameltransport worden de paarden eerst via een rondgang opgehaald en bij ons op het bedrijf gestald. Hier worden de paarden indien nodig gekeurd voor het verplichte EU- gezondheidscertificaat. Aansluitend gaan ze naar hun bestemming. Wij beschikken over diverse gerenommeerde rust stallen waar wij indien nodig een tussenstop maken. Hier kan het paard rusten in de box, krijgt de nodige verzorging en voer om hierna de reis te kunnen vervolgen naar de bestemming.

Privé transport

Compleet naar uw wensen samengesteld.

Bij een privé transport vervoeren wij uw paard of paarden apart op het gewenste moment naar de plek van bestemming. Privé transport gebeurt vaak bij paard of paarden welke niet vervoerd kunnen of mogen worden met derden.

Bij verhuizing van bijvoorbeeld een complete stal geeft deze manier van transport ook onze voorkeur. Zo kunnen wij de volledige rit afstemmen op paard of paarden en eigenaren.