Al vanaf jonge leeftijd is Harry de Vries actief geweest in de paardensport. Echter zat de passie voor het vrachtwagen rijden er ook vanaf de jonge jaren in. Na jaren op hoog niveau in de springsport te hebben gepresteerd en voor de hobby in de winkeldistributie vrachtwagen te hebben gereden werdt het in 2019 tijd om van beide passie’s een combinatie te maken.  
Genaamd HDV Horse transport

Faciliteiten

Gevestigd op het drie provinciën punt van Friesland, Groningen, Drenthe. Hier beschikken wij over de benodigde faciliteiten. We geven je hier een kleine impressie van hoe onze accomodatie eruit ziet.

Lees meer…

Overnachting stal

Wij bieden ook de mogelijkheid voor paarden transporteurs om te overnachten bij ons. De ruime parkeerplaats biedt voldoende ruimte om uw paardenvrachtwagen te parkeren.

lees meer…

Ons team

Bij HDV Horse Transport werken we met een klein hecht team. Allen met dezelfde passie voor paarden. Maak kennis met ons!

Lees meer…

Vrachtwagen

Comfort en veiligheid staat bij ons centraal. Vandaar dat wij beschikken over een paardenvrachtwagen welke van alle gemakken is voorzien zowel voor de chauffeur als paard.

Lees meer…