Gevestigd op het drie provinciën punt van Friesland, Groningen, Drenthe. Hier beschikken wij over de benodigde faciliteiten. We geven je hier een kleine impressie van hoe onze accommodatie eruit ziet. 

Het bovenaanzicht van HDV Horse transport. Op de foto ziet u de hoofd accommodatie, afgesloten stal gebouwen, de stapmolen, de buiten rijbaan, het weiland, parkeerplaats.

Overnachtings stal

Wij bieden ook de mogelijkheid voor paarden transporteurs om te overnachten bij ons. De ruime parkeerplaats biedt voldoende ruimte om uw paardenvrachtwagen te parkeren. Kantine en toilet bevinden zich in het hoofdgebouw. Wij beschikken over verschillende compartimenten met paarden boxen waarin de paarden gestald kunnen worden. De paarden worden voorzien van een opgestrooide box, voldoende ruwvoer en stromend water. Het is eventueel ook mogelijk om het paard/ en of paarden langer bij ons te stallen. Onze paarden accommodatie biedt genoeg mogelijkheden tot beweging en training indien dit gewenst is. Tevens kunnen wij uw paard en/of paarden ook verder vervoeren.

Voor meer informatie neem contact op…

In het hoofdgebouw van HDV Horse transport bevinden zich 20 ruime boxen met draaibare voorwanden. In de twee afgesloten bij gebouwen bevinden zich nog eens 10 boxen waaronder 4 extra grote merrie boxen. Daarnaast beschikken we nog over 2 groepsboxen welke huisvestiging kan geven aan 10 paarden en/ of pony’s.

In het hoofdgebouw van HDV Horse transport bevindt zich de binnen rijbaan 45 x 25. De hal kan tijdens alle weersomstandigheden gebruikt worden om de paarden beweging en of trainingen te geven.

De royale stapmolen bevindt zich direct naast het hoofdcomplex. Hier kunnen de paarden door de verharde ondergrond in alle jaargetijden stappen en tegelijkertijd een frisse neus halen.

De ruime poetsplaats waar de paarden voor het paardentransport klaar gemaakt worden. Afgesloten zadelkamers en toilet bevinden zich aangelegen aan de poetsplaats.

“The wall of fame” in de kantine . Deze bevindt zich in het hoofdgebouw welke uitzicht bied op de binnenrijhal, de boxen, het naast gelegen weiland en de parkeerplaats waar de paarden worden geladen op de paardenvrachtwagen.